Refund policy

Ångerrätt & Returpolicy

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du rätt att ångra köpet, gäller inte livsmedelsprodukter, även i oöppnade förpackningar.

För alla andra produkter erbjuder vi 100 dagars öppet köp.

För att ångerrätten ska gälla måste varan oanvänd, förpackningen är obruten, förpackning och varan är fria från skador.

Man står för returkostnaden själv och varan ska skickas tillbaka komplett i dess originalförpackning.

Observera att vi inte har möjlighet att hämta ut returförsändelser som skickas till ombud.  

Har du fått hem en felaktig vara så står vi självklart för returkostnaden.

Retur

När du vill returnera en vara så kontaktar du oss via mejl: info@cocodrip.se

Du bokar returen hos din närmsta postombud (Observera att vi inte har möjlighet att hämta ut returförsändelser som skickas till ombud).

Man står för returkostnaden själv och varan ska skickas tillbaka komplett i dess originalförpackning.

Återbetalning av returrätt

Det är Klarna som hanterar återbetalningen, har du frågor angående återbetalningen, kontakta Klarna kundtjänst.


Reklamation

All reklamation skall ske inom 3 dagar från att du har mottagit ordern. Om vi bedömer att en reklamerad produkt inte är skadad, bristfällig eller felaktig sker ingen ersättning av returkostnaden. Vanligt slitage ersätts ej.

Fel adressuppgifter

Som kund är det ditt ansvar att se till att adressuppgifterna du anger är korrekta. Om paketet skickas till fel ombud eller inte kan hämtas ut på grund av felaktiga adressuppgifter står du som kund för en omställningsavgift på 299 kr.
 

OUTLÖST FÖRSÄNDELSE

Har du inte hämtat ut din försändelse innan den går i retur till oss, så fakturerar vi dig 299 kr för returfrakten, administration och arbetet med hantering av varorna. 
Om du ångrar ditt köp och vill returnera din order så måste försändelsen först kvitteras ut hos postombudet för att sedan returneras till oss enligt villkor för öppet köp.

Retur av felexpedierad vara 

Om du upptäcker att du har fått fel produkt, vänligen kontakta oss skriftligen via kundtjänst inom 3 dagar från att du har mottagit ordern. Vi måste få produkten inom 30 dagar efter att du mottagit den. 

HÄMTA I BUTIK

Om du väljer att hämta din order i vår butik i Malmö så har du 14 dagar på dig att hämta ut ordern. Om du avstår från att hämta dina varor kommer du att debiteras för hela ordervärdet.