Köpvillkor

Köpvillkor

Allmänt

Sajten drivs av: SB Designs Sweden AB, 559212-0652.
Föreningsgatan 48C, 212 14 Malmö.

Genom att genomföra ett köp på cocodrip.se så accepterar du dessa köpvillkor.

För att handla hos oss måste du vara minst 18 år gammal.

Våra priser

Alla priser på www.cocodrip.se är angivna i svenska kronor (kr) inklusive lagstadgad moms.
Cocodrip förbehåller sig rätten att justera priser och eventuella prisfelsättningar.

Betalningar

Vi använder Klarna Check-out – betala snabbt och smidigt med kort, Swish, faktura, direktbetalning eller banköverföring. För fullständiga villkor besök: https://www.klarna.com/se/villkor/

SÄKERHET och SEKRETESS

Vi har ansvaret för de personuppgifter ni lämnar till oss. De uppgifter du lämnar lagras digitalt och används för orderhantering, marknadsföring, kommunikation och fakturering. Har du valt att prenumerera på nyhetsbrev lagras de även för denna tjänst. De uppgifter vi lagrar är ditt för och efternamn, din adress, ip, e-postadress och telefonnummer. Cocodrip.se kommer (enligt bestämmelse i PuL) inte lämna ut dessa uppgifter till tredje part. Förutom viss information om kunden som måste föras vidare till tredje part för att kunna leverera ordrar som beställs från oss. Vill du begära registerutdrag på dina uppgifter eller avsluta ditt konto hos oss så kan du kontakta oss på kundtjänst.

Feltryck och färgangivelser

Vi reserverar oss mot feltryck och förbehåller oss rätten att utan ytterligare meddelande göra ändringar på webbsidan och samt i dessa villkor.

Observera att felaktiga uppgifter i produktbeskrivningen inte klassas som ett produktfel.

Färger kan se olika ut på olika skärmar, så den upplevda färgen kan avvika från verkligheten och kan därför inte klassas som en defekt på produkten.

 Lager

Alla produkter finns i eget lager i Sverige.

I sällsynta fall kan felaktigt saldo göra att den köpta produkten är slut. Vi kontaktar alltid dig som kund omedelbart via e-post med ändring till annat alternativ eller kreditering. 
 

Ångerrätt & Returpolicy

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du rätt att ångra köpet, gäller inte livsmedelsprodukter, även i oöppnade förpackningar.

För alla andra produkter erbjuder vi 100 dagars öppet köp.

För att ångerrätten ska gälla måste varan oanvänd, förpackningen är obruten, förpackning och varan är fria från skador.

Man står för returkostnaden själv och varan ska skickas tillbaka komplett i dess originalförpackning.

Observera att vi inte har möjlighet att hämta ut returförsändelser som skickas till ombud.  

Har du fått hem en felaktig vara så står vi självklart för returkostnaden.

Retur

När du vill returnera en vara så kontaktar du oss via mejl: info@cocodrip.se

Du bokar returen hos din närmsta postombud (Observera att vi inte har möjlighet att hämta ut returförsändelser som skickas till ombud).

Man står för returkostnaden själv och varan ska skickas tillbaka komplett i dess originalförpackning.

Återbetalning av returrätt

Det är Klarna som hanterar återbetalningen, har du frågor angående återbetalningen, kontakta Klarna kundtjänst.

 

Reklamation

All reklamation skall ske inom 3 dagar från att du har mottagit ordern. Om vi bedömer att en reklamerad produkt inte är skadad, bristfällig eller felaktig sker ingen ersättning av returkostnaden. Vanligt slitage ersätts ej.

Fel adressuppgifter

Som kund är det ditt ansvar att se till att adressuppgifterna du anger är korrekta. Om paketet skickas till fel ombud eller inte kan hämtas ut på grund av felaktiga adressuppgifter står du som kund för en omställningsavgift på 299 kr.
 

OUTLÖST FÖRSÄNDELSE

Har du inte hämtat ut din försändelse innan den går i retur till oss, så fakturerar vi dig 299 kr för returfrakten, administration och arbetet med hantering av varorna. 
Om du ångrar ditt köp och vill returnera din order så måste försändelsen först kvitteras ut hos postombudet för att sedan returneras till oss enligt villkor för öppet köp.

Retur av felexpedierad vara 

Om du upptäcker att du har fått fel produkt, vänligen kontakta oss skriftligen via kundtjänst inom 3 dagar från att du har mottagit ordern. Vi måste få produkten inom 30 dagar efter att du mottagit den. 

 

Leverans

Vid leverans med DHL och Schenker är den normala leveranstiden 1-3 vardagar. Små paket (under 1000 gram) kan komma att skickas med Postnord.
Cocodrip kan aldrig till 100% garantera en viss leveranstid och tar inget ansvar för leveransförseningar som uppstår efter att ordern lämnat lagret.
Vi skickar endast till adresser i Sverige.


Tvist

Vid eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Hämta i butik

Om du väljer att hämta din order i vår butik i Malmö så har du 14 dagar på dig att hämta ut ordern. Om du avstår från att hämta dina varor kommer du att debiteras för hela ordervärdet.