Leverans

Leverans

Vi skickar ditt paket inom 1 – 3 helgfri vardag efter din lagda order. Paketet skickas med PostNord, DHL eller Schenker beroende på vikt och storlek. Paketet levereras till ditt närmsta postombud eller direkt till din brevlåda. Observera att mindre paket så som en tårtbild skickas som brev och går därmed inte att spåra.

Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar.

Cocodrip kan aldrig till 100% garantera en viss leveranstid och tar inget ansvar för leveransförseningar som uppstår efter att ordern lämnat lagret.

Vi reserverar oss för att längre leveranstider kan förekomma vid oförutsedda händelser eller högt tryck. Cocodrip tar inte ansvar för leveransförseningar som ligger utanför vår kontroll.
Vi skickar endast till adresser i Sverige.

Fraktkostnad
- Fri frakt till Schenker ombud eller via PostNord till din brevlåda vid köp över 499kr, annars 49kr. 
- Schenker hemleverans dagtid 139kr
- Schenker företagspaket 149kr

Det är viktigt att du har angett korrekt mobilnummer och adress vid din beställning.
Cocodrip ersätter inte kostnader som uppstår på grund av felaktiga kund uppgifter.

Vid val av Schenker hemleverans dagtid.
Hemleverans sker dagtid mellan kl. 7 och 17. Innan leveransen får du som kund ett SMS från Schenker för att bestämma tid för leverans. Om du inte är hemma vid den bokade tiden tillkommer en avgift på 89 kr plus 150 kr för ny avisering och utkörning.

Det är viktigt att du har angett korrekt mobilnummer och adress vid din beställning.
Cocodrip ersätter inte kostnader som uppstår på grund av felaktiga kund uppgifter.

Om du väljer att hämta ut paketet på Schenker terminalen istället för att boka tid för utkörning så har du 3 dagar på dig att hämta paketet. Efter denna tid debiteras du som kund lagerhyra per dag enligt följande:

1 - 29 kg SEK 110/sändning
30 - 99 kg SEK 140/sändning

HÄMTA I BUTIK

Om du väljer att hämta din order i vår butik i Malmö så har du 14 dagar på dig att hämta ut ordern. Om du avstår från att hämta dina varor kommer du att debiteras för hela ordervärdet. Andra villkor gäller vid beställning av tårtor.