Tårtor i Malmö

Vi är ett familjeföretag i Malmö som brinner för att baka tårtor. För oss är bakning inte bara något man gör för att skapa läckra bakelser, för oss är det också ett uttryck för kreativitet och en egen konstform i sig. Efter att under en längre period att ha bakat åt vänner och bekanta grundade vi tillslut Cocodrip 2018. Vi specialiserar oss på utsökt handgjorda, förstklassiga tårtor och bakelser för alla tillfällen. Vi lägger särskild tid och omsorg på just tårtdekorationer, vilket är något som blivit ett signum för oss som företag. Cocodrip består av ett team av mycket skickliga tårtdesigners och dekoratörer, som kan skapa en personlig och minnesvärd tårta som ni garanterat kommer att glädjas åt vid ert speciella tillfälle.

Köp din tårta i Malmö. Välkommen till Cocodrip!

Alla våra tårtor och bakelser är gjorda av råvaror av högsta kvalitet, självklart färska och från de bästa leverantörerna. Allting vi bakar är dessutom tillagat från grunden. Fråga oss gärna om ingredienser och allergener.

Cocodrip – Din leverantör av tårtor och baktillbehör i Malmö

År 2022 öppnade vi vår fysiska butik för tårta i Malmö där du hittar allt du behöver för bakning, bröllop, dop, fester och andra högtider. Förutom att sälja egentillverkade tårtor erbjuder vi även ett brett utbud av tårtdekorationstillbehör, inklusive ätbara varor, verktyg och utrustning. Saknar du något på hemsidan eller i butiken? Hör gärna av dig till oss så ordnar vi fram det!

För oss är känslan av att sprida glädje genom vår bakning helt ovärderlig! Vårt uppdrag är att göra människor glada genom att baka läckra bakelser. Detta är något vi är stolta över och vi ser det dessutom som ett enormt privilegium. Förutom att sprida glädje är vår målsättning självfallet också att erbjuda produkter från de största leverantörerna i världen, och samtidigt hålla våra priser rimliga samt konkurrenskraftiga.

Välkommen till Cocodrip – Din leverantör av tårta och baktillbehör i Malmö och till resten av landet!